Dijous, 31 Maig 2018 13:06

Comunicat de la JODaD-La Marina

Escrit per JODaD

La JODaD-La Marina continuen treballant per alliberar l'AP-7. Avui dilluns, 28 de maig, des de la nostra organització hem decidit acostar postures amb l'empresa Abertis, responsable actual de l'AP-7, i ajudar-los amb els preparatius del seu desnonament, ara que comença a acostar-se la data de la fi de la concessió. Per aquest motiu els hem preparat unes maletes per a que el tràmit els resulte el menys costós possible.

Des de la JODaD volem insistir que el seu temps s'ha acabat. El seu espoli té un preu en nom de comarques senceres afectades pels excessos del tràfic de les carreteres nacionals, i el que és més greu, en forma de vides, on les nostres veïnes estan perdent la vida ja de forma freqüent. 

Tot i la gravetat de la situació, aquestes empreses, amb l'ajuda de determinades organitzacions polítiques corruptes, es mostren reticents a abandonar la xarxa criminal que s'ha format al voltant d'una autopista que ja porta molt de temps amortitzada amb els beneficis del peatge. Nosaltres diguem PROU PEATGES, ALLIBEREM L'AP-7. 

Grup ABERTIS, ací teniu les vostres maletes. Per favor, no espereu el tren de Dénia-Gandia, no volem que feu tard. 

JODaD, 25 de maig de 2018