Dilluns, 16 Setembre 2013 14:00

El Dret a Decidir del País Valencià continua sumant suport de més personalitats

Escrit per

Tot just fa un mes, que des de Llibertat.cat donàvem la notícia de la posada en marxa d'una campanya per recollir suports al Dret a Decidir del País Valencià, aquesta campanya, posada en marxa des de la societat civil valenciana sumava suport des de diferents àmbits i un bon grapat de persones destacades de la societat valenciana, des de diputats de les Corts Valencianes i líders de forces polítiques, fins a persones del món universitari, artistes, així com sindicalistes, persones treballadores en general així com moltes persones estudiants.

De fet, la campanya no ha deixat de sumar adhesions com ara les de l'Antoni Furió, catedràtic UV, Toni Rico, historiador, Gemma Pascual, vicepresidenta de l’Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Nati Romero de la Plataforma pel País Valencià, Carme Salvador, l'històric militant Carles Mulet, Joan S. Sorribes de Compromís, Carmen Belenguer, històrica dels moviments veïnals, o els periodistes Zequi Castellano i Tona Català.

Des d'aquesta campanya també s'estan rebent adhesions de diversos àmbits professionals, com ara el filòleg Àngel Velasco, el biòleg Joan Nàcher, la treballadora social Cristina Muñoz Lledó, la doctora Dolores Nauffal, els arquitectes Francesc Aguilar i Jesús Bivià, la professora Diana Benlliure, i Damià Domènec, també professor.

D'altra banda, des de l'àmbit de la literatura, la campanya pel Dret a Decidir del País Valencià està recollint suports com ara el de l'escriptor i periodista Francesc Antoni Asensio o l'escriptor Paco Esteve.

Del món de la música han donat el seu suport els músics Pau Berga i Raül Forcadell, o el dolçainer Ferran Navarro.

Altres suports serien els de Joaquin Graña, Francesc Galiano, Mª Loreto Alcántara, Àngel Martí, Wladi Morales, Miquel Amengual , historiador, Llum Bracho Lapiedra , professora UPV, Vicent Cremades, advocat i historiador, Joan Vicent Cubedo, actor, Jaume Durà, advocat i Juan Ramón Ferràndis, sindicalista de la CGT.

Els organitzadors i organitzadores de la campanya recorden que estan oberts a tots els valencians i valencianes que vulguen donar el seu suport a través del web de la campanya.