Dimarts, 07 Mai 2019 10:38

Com podem avançar avui cap a una nova ciutadania valenciana?

Escrit per Decidim!

El 14 de maig estarem en la Seu de la al carrer San Fernando 40 , amb ponents d'altura per a pensar i debatir col·lectivament sobre qué vol dir ser ciutadà/na del a hores d'ara.

Sota el títol "Com podem avançar avui cap a una nova ciutadania valenciana?. Debat i reflexions sobre el País Valencià" comptarem amb la presència d'Emilia Caballero Álvarez, jurista, feminista i activista social, també amb David Garrido, historiador de llengua catalana, i finalment amb Antoni Infante, activista social i coordinador de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim!.

L'acte públic es realitzarà com diem el pròxim dimarts 14 de maig a l'Aula SF/2-02 de l'edifici San Fernando, situat al Carrer San Fernando, número 40 de la ciutat d'Alacant de 19 a 22 h.

T'esperem!

Josep-David Garrido Valls Historiador de la llengua i la literatura catalanes. Professor de l'assignatura "Història de la llengua catalana" a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha escrit molts articles i llibres sobre la història del País Valencià. Col·laborador de El Temps i La Veu.

Emilia Caballero Alvarez Jurista. Va ser Síndica de Greuges del País Valencià. Fundadora de l'Asociación de Mujeres Juristas Themis. Membresa de l'Assemblea 8M d'Alacant. Li han concedida molts premis com a feminista i per la seua lluita per la igualtat.

Antoni Infante Activista social. Fundador i coordinador de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià. És col·laborador habitual a mitjans com El Món, La Veu del PV, Llibertat.cat i Ràdio Klara. També publica a mitjans com VilaWeb, Levante-EMV, El Punt-Avui. És cofundador de l'espai de reflexió i comunicació Passos. Ha participat com a coautor en diversos llibres col·lectius.

Joomla templates by a4joomla