Dijous, 03 Mai 2018 15:50

Decidim unes pensions dignes

Escrit per Decidim!

El dissabte 5 de maig la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià ens sumem a les mobilitzacions convocades per la Coordinadora Valenciana en defensa del sistema públic de pensions per exigir el nostre dret a envellir amb plenitud i benestar.

L'Estat espanyol i els seus gestors estan molt lluny de garantir unes pensions dignes per als valencians i valencianes, fent cas omís a les reivindicacions del moviment de pensionistes encaminades a garantir un envelliment digne. El govern del PP amb els seus socis tornen a aplicar les seues polítiques de retallades socials, aguditzades en els sectors més desafavorits, faciliten la privatització de les prestacions i perpetuen la situació d'emergència social creant una situació insostenible per a gran part de la població valenciana.

Des de Decidim!, som conscients que l'única forma de revertir aquesta situació d'injustícia social és intensificant la mobilització ciutadana continuada, decidida i organitzada per poder fer front a les retallades dels drets socials i a la privatització del sector públic.


Concentracions

Alcoi. Plaça Espanya. 12 hores.

Bocairent. Plaça Ajuntament. 12 hores.

Elda. Plaça Castelar. 12 hores.

Ibi. Plaça la Tartana. 12 hores.

Sant Vicent del Raspeig. Plaça Espanya. 12 hores.

Manifestacions

Alacant. Mercat. 19 hores.

Benidorm. Plaça Ajuntament. 12 hores.

Elx. Plaça Espanya. 12 hores.

Torrevella. Plaça Oriente. 12 hores

València, Plaça Ajuntament. 11.30 hores.

Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim! @DaDPV

 

Joomla templates by a4joomla